Limousine mit Holzofen eingebaut (седан с вградена печка на дърва) - така е записана в документите колата на един жител от предградията на Цюрих.

Младият швейцарец Паскал Прокоп (Pascal Prokop) е снабдил своя старичък автомобил с това примитивно отоплително средство, което е разположено на мястото на предната седалка до шофьора. На пръв поглед безумното решение е всъщност много актуално, предвид мразовитата обстановка в Европа.

Разполагането на печка на дърва в универсалната класика Volvo 240 (производство 1990 година) от работещия като машинист на маневерен локомотив швейцарец е продиктувана от наистина спешна необходимост. Според думите на Паскал, когато закъснее прекалено много от работа или подпийне малко повече, изпитвал силно желание да подремне в автомобила (че къде другаде). Всъщност може би наистина няма по-добро решение от една бумтяща печка на дърва, ако сте решили да спите в автомобила си в доста мразовитите швейцарски нощи.

Официалното разрешение от местното пътно управление по разбираеми причини доста се е забавило, като въпреки че вече е издадено, на шофьора е забранено да пали печката по време на движение по улиците. Още повече - оказва се, че любопитните полицаи спират  волвото на всяка крачка. Но Прокоп очевидно не се отказва от идеята си, окуражен от шегите на приятелите си, че е успял да съвмести „шведска печка в шведски автомобил".